Ju lutemi zgjidhni datën dhe orën që dëshironi, përcaktoni numrin e njerëzve dhe zgjodhni gjuhën e turneut tuaj para se të konfirmoni.

Lutemi të bëni një konfirmim para mbërritjes tuaj. Ne nuk bëjmë ndonjë ndryshim pas konfirmimit.

Për planifikimin efikas të turneut tonë, ju kërkojmë të jeni të pranishëm të paktën 15 minuta përpara fillimit të turneut.

 

Kontaktoni: 0692067729/0692068315 ose dërgoni kërkesën albionbrauhaus@gmail.com ose info@albionbrauhaus.al