Ofrojmë banket të hapur ,drekë ose darkë ku perfshihet shijimi i birrës artizanale!

Ne ofrojmë një banket të pasur përzgjedhjeje të gatimeve tradicionale shqiptare dhe kuzhinë mesdhetare. Të gjitha produktet janë të freskëta dhe merren direkt nga prodhimet vendase dhe preferohen produkte të sezonit.

Çmimi është prej 19 euro për person dhe duhet rezervuar 60 minuta përpara për grupe me një minimum prej 20 personash ku mund të bëni rezervime në faqen tonë të internetit.

Paketa turistike drekë ose darkë

Oferta 10 euro Oferta 12 euro Oferta 10 euro Oferta 15 euro
Sallate miks Sallatë jeshile Supë me perime Perime zgare
Fileto pule Levrek me perime furre Bërxollë gici me patate Gocë zgare me garniturë
Embelsirë tradicionale Tiramisu Embelsirë tradicionale Fruta të stinës
Kalteenbeer  Festival Kalteenbeer Teminator Kalteenbeer Pilsner Crudo Kaltenbeer IPA / Gruri