Albion BrauHaus

Kontakt

Mirësevini në Albion Brauhaus – një bar restorant dhe birrari , i vendosur tek Currilat, Durrës, 50 m nga Deti Adriatik, 100 m nga Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës, 500 m nga Muzeu Arkeologjik, 800 m nga Amfiteatri Romak dhe 1 km nga Porti i Durrësit, i cili është më i madhi në Shqipëri.Birra jonë unike, kuzhina jonë dhe mikpritja janë  gjërat më të mira që ne mund të ofrojmë për të kënaqur shijen tuaj dhe qëndrimin tuaj në Durrës. Ne ofrojmë kuzhinë tradicionale dhe mesdhetare me produkte të freskëta sezonale dhe produkte deti.

Ne jemi të hapur çdo ditë nga 11:00 deri në 24:00 të mëngjesit.

Në fundjavë të premten dhe të shtunën deri në 02:00.

 

Currilat Durrës, Albania
Telefon: +355 692068315
Email: info@albionbrauhaus.al

There was an error submitting the form.

Thanks! Your email was successfully sent. We should be in touch soon.

You forgot to enter your name.
You forgot to enter your email address.

You forgot to enter your comments.