Porositni birrën dhe ushqimin tuaj!

Ne jemi vetëm një telefonatë larg.
Ne ofrojmë shpërndarjen e ushqimit, vetëm në një distancë të shkurtër, rreth qytetit të Durrësit.
Telefononi tani : +355 692068315