Çfarë është Birra Artizanale?

Mikrobukeria  jonë e përqafoi përzemërsisht prodhimin artizanal të birrës dhe prezantoi lloje të veçanta të perftimit të birrës me malto (elb) dhe lupo. Ne punojmë me shumë dashuri dhe pasion për produktin tonë. Birrë Artizanale është bërë nga mjeshtërit tanë të cilët kanë zhvilluar markat tona dhe që përdorin vetëm përbërësit më të mirë dhe merren me prodhimin e recetave tona artizanale .Birra Artizanale është birrë cilësore, dhe krahasohet me korporatat ndërkombëtare të birrës që synojnë tregjet masive.

Ne besojmë se rezultatet më të mira lindin nga përbërësit më të mirë të mundshëm. Ne insistojmë në cilësinë më të lartë dhe përbërësit më të freskët për çdo birrë që krijojmë, me një sy drejt mjedisit.

Birra e pafiltruar nga mikrobukeria jonë përmban të gjitha vlerat , të cilat japin vitamina dhe shije kur nuk është e pasterizuar. Kështu që ju mundeni të merrni qumësht të freskët direkt nga fermerët dhe krahasojeni  me këtë qumësht afatgjatë. Ndryshe nga brews më konvencionale, po përdorin variante të ndryshme me lupo cilësore ose teknika specifike për prodhimin tradicional të birrës.

 

Birrat tona premium janë krijime unike:

Festivali I Birrës

Birra Pilsener

Birra Weisen

Indian Ale Pale janë nga mikrobrameria jonë.

Festa e Tetorit

Cilësia dhe freskia janë arsyet pse të ftuarit zgjedhin ato..

 

 

Floor Malted Bohemian Pilsner Malt P259
Floor Malted Bohemian Wheat Malt P337
Organic Munich Malt P315
Pale Ale Malt Q023
Selected Brewing ingredients
Analysis Diamond
Analysis Munich
Analysis Windsor
Festival Beer