Birra e freskët e prodhuar prej nesh bazohet në disa receta nga tradita autentike e mikrobërvenjve në 1995.

1 birrë shijohet thjesht me një meze të lehtë !

Çdo ditë në orën 17:30 ne japim mundësinë e shijimit së birrës! Shijimi i birrës 4 x 0,25l përfshin dhe një snack me sallatë të freskët, patate të skuqura dhe sallam ose fruta të thata. Çmimi është 7 euro.

MIRË SE VINI NË TURIN E BIRRARISE  

Ne pëlqejmë të bëjmë birrë.

Për këtë arsye filluam turin e Birrës në Durrës. Ne duam ta ndajmë atë dashuri me sa më shumë njerëz të jetë e mundur.

A po kërkoni diçka të ndryshme?

Turneu është një domosdoshmëri për adhuruesit e birrës! Ju do të vizitoni fabrikën e birrës me një grup të vogël dhe me një braumaster profesionist ,ku ju do të njiheni me sekretet e prodhimit dhe birrës.

Çmimi për një vizitë është 25 euro për person dhe zakonisht merr 45 minuta për grupet me minimum 20 persona për të shijuar këtë risi.

Gjatë turit ju merrni një degustim të birrave tona dhe drekë ose darkë sipas menusë së konfirmuar. Ne kemi një ofertë të veçantë prej 7 eurosh për fëmijët e moshave 6-12 vjeç është e përfshirë, një pije e butë. Ju mund të gjeni më shumë informacion rreth biletave në faqen tonë të internetit.

Turet organizohen në anglisht dhe në gjermanisht.,gjithashtu do të gjeni detaje rreth:

 

REZERVIMI

Ju mund të bëni një rezervim online për të vizituar Fabrikën tonë të Birrës.

Ju lutemi zgjidhni datën dhe orën që dëshironi, përcaktoni numrin e njerëzve dhe zgjodhni gjuhën e turneut tuaj para se të konfirmoni.

Kontaktoni 0692067729 / 0692068315 ose dërgoni kërkesën në email-in  tone: albionbrauhaus@gmail.com

Lutemi të bëni një konfirmim para mbërritjes tuaj. Ne nuk presim ndonjë ndryshim pas konfirmimit tuaj.

Për planifikimin efikas të turneut tonë, ju kërkojmë të jeni të pranishëm të paktën 15 minuta përpara fillimit të turneut.