Ne organizojmë çdo vit festivalin e birrës në një atmosferë fantastike. Me birrën më të mirë dhe kuzhinën tradicionale shqiptare, ju do të keni një fundjavë fantastike .Ju vetëm hajdeni, për të tjerat kujdesemi ne. Pas një të premte fantastike me ne, ju mund të shijoni fundjavën në bregun e mahnitshëm të Adriatikut, në Durrës.
Mirësevini dhe argëtohuni me ne!