beer-party-brauhaus-albion-Durres-albania
Eventet tradicionale familjare organizohen sipas kërkesës suaj. Me birrën më të mirë dhe kuzhinën tradicionale shqiptare, ju do të keni një fundjavë fantastike. Ju sapo keni ardhur dhe ne do të marrim për pjesën tjetër. Ju vetëm hajdeni, për të tjerat kujdesemi ne. Pas një të premte fantastike me ne, ju mund të shijoni fundjavën në bregun e mahnitshëm të Adriatikut, në Durrës. Mirësevini dhe argëtohuni me ne!